RECEPTY

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovém másle. Jako přílohu jsme zvolili jednoduché brambory s petrželkou.

recept,fotorecept,pstruh,Ryby,Recepty pro ActiFry 2v1,Bezlepkové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brambory500gramů
citronová šťáva-
máslo30gramů
olej slunečnicový½čajové lžičky
petrželová nať-
pstruh2kusy
rozmarýn sušený1čajová lžička
sůl-
sůl zeleninová-
česnek2stroužky

 

Recept

1. 

brambory 500 gramů

Brambory očistíme, pokrájíme na kostičky a dáme na 15 minut vařit do osolené vody.

2. 

máslo 30 gramů  česnek 2 stroužky  rozmarýn sušený 1 čajová lžička

Mezitím, jak se vaří brambory, si připravíme ochucené máslo na potření. Změklé máslo utřeme s prolisovaným česnekem a na drobno nasekaným rozmarýnem.

3. 

pstruh 2 kusy  sůl  citronová šťáva

Prstuhy umyjeme, osušíme, nasolíme na pvrchu a i zevnitř. Pokapemee citronovou šťávou.

4. 

Pstruhy potřeme ochuceným máslem uvnitř i na povrchu.

5. Spodní část - nádoba

petrželová nať  olej slunečnicový ½ čajové lžičky  sůl zeleninová

Do spodní části vysypeme předvařené brambory, přidáme zeleninovou sůl (vegeta, podravka), nakrájenou petrželku, 1/2 Actifry lžičky oleje a vložíme do Actifry.

6. Vrchní část

Připravené pstruhy vložíme do vrchní části.

7. 

Brambory se pstruhy dáme grilovat na 15 minut stisknutím tlačítka 2in1 3x a nastavením času na 15 minut stisknutím tlačítka +. Začneme grilovat.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie