svetvemne.cz

Pečený pstruh

     

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
bazalka2čajové lžičky
citronová šťáva0
olej olivový1polévková lžíce
oregano2čajové lžičky
pepř černý mletý0
petrželová nať0
pstruh2kusy
rajčata150gramů
sůl0
whisky2čajové lžičky

1. 

rajčata 150 gramů  petrželová nať  oregano 2 čajové lžičky  bazalka 2 čajové lžičky

Rajčata omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na menší měsíčky. Různé čerstvé a sušené bylinky smícháme s rajčaty.

2. 

pstruh 2 kusy  citronová šťáva  sůl  pepř černý mletý

Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, posolíme a opepříme. Pstruha naplníme rajčatovou směsí.

3. 

olej olivový 1 polévková lžíce  whisky 2 čajové lžičky

Pstruha uzavřeme párátkem. Alobal potřeme olivovým olejem, položíme rybu a pokapeme ji whisky.

4. 

Ryby zabalíme do obalu, vložíme do pekáče, zakryjeme a pečeme 20 minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit