svetvemne.cz

Pečený pstruh

    

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
bazalka2čajové lžičky
citronová šťáva-
olej olivový1polévková lžíce
oregano2čajové lžičky
pepř černý mletý-
petrželová nať-
pstruh2kusy
rajčata150gramů
sůl-
whisky2čajové lžičky

1. 

rajčata 150 gramů  petrželová nať  oregano 2 čajové lžičky  bazalka 2 čajové lžičky

Rajčata omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na menší měsíčky. Různé čerstvé a sušené bylinky smícháme s rajčaty.

2. 

pstruh 2 kusy  citronová šťáva  sůl  pepř černý mletý

Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, posolíme a opepříme. Pstruha naplníme rajčatovou směsí.

3. 

olej olivový 1 polévková lžíce  whisky 2 čajové lžičky

Pstruha uzavřeme párátkem. Alobal potřeme olivovým olejem, položíme rybu a pokapeme ji whisky.

4. 

Ryby zabalíme do obalu, vložíme do pekáče, zakryjeme a pečeme 20 minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit