svetvemne.cz

Pstruh s tymiánem

     

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

pstruh 1400 g  cibule 150 g  tymián

Pstruhy omyjeme, papírovou utěrkou jemně vysušíme. Do břišní dutiny vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a do každého pstruha přidáme větvičku čerstvého tymiánu.

2. 

koření na ryby  olej řepkový

Před pečením okořeníme povrch pstruhů kořením na ryby. Pstruhy pečeme zakryté 20 minut na 180 °C.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit