Pstruh s tymiánem

Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.
recept,fotorecept,pstruh,tymián,Ryby,Bezlaktózové,Bezlepkové
Ryby
Ingredience
Ingredience
| cibule | 150 66 | gramů kcal | |
| koření na ryby | 0 ?? | kcal | |
| olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
| pstruh | 1400 2660 | gramů kcal | |
| tymián | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
pstruh 1400 gramů • cibule 150 gramů • tymián
Pstruhy omyjeme, papírovou utěrkou jemně vysušíme. Do břišní dutiny vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a do každého pstruha přidáme větvičku čerstvého tymiánu.

2.
Před pečením okořeníme povrch pstruhů kořením na ryby. Pstruhy pečeme zakryté 20 minut na 180 °C.

Dobrou chuť!























