RECEPTY

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Taková vydatná a chutná snídaně pomůže dětem i dospělákům nastartovat tělo a zvládnout všechny denní úkoly.

recept,fotorecept,vločky ovesné,jablka sušené ,Snídaňové kaše,Vegetariánské recepty

Snídaňové kaše

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cukr třtinový1čajová lžička
jablka sušené -
mléko1.5decilitru
skořice mletá¼čajové lžičky
vločky ovesné5polévkových lžic
voda2.5decilitru

 

Recept

1. 

vločky ovesné 5 polévkových lžic  voda 2.5 decilitru  jablka sušené

Vločky a půl hrsti nakrájených sušených jablek povaříme ve vodě na mírném plameni asi 5 minut.

2. 

mléko 1.5 decilitru  skořice mletá ¼ čajové lžičky  cukr třtinový 1 čajová lžička

Přidáme mléko, cukr, špetku skořice a vaříme za stálého míchání ještě 5 minut, dokud nám kaše nezhoustne. Pokud by byla příliš hustá, přidáme podle potřeby mléko a ještě povaříme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie