Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
Pečené zeleninové kuličky
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
BÁBOVKY
Ananasová bábovka
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Placky z bramborového těsta s brokolicí
Krůtí paprikáš
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit