svetvemne.cz

Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

     

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
cibule300gramů
mrkev200gramů
pstruh2kusy
sůl0
česnek0
žampiony150gramů

1. 

pstruh 2 kusy  cibule 300 gramů  česnek  sůl

Pstruhy omyjeme, vyčistíme a naplníme je nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem, osolíme. Spodní parní nádobu parního hrnce vyložíme nakrájenou cibulí, vložíme do ní připravené pstruhy.

2. 

žampiony 150 gramů  mrkev 200 gramů

Žampiony omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Do vrchní parní nádoby dáme žampiony s mrkví. Vaříme v péře 25 minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit