Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony

Recept na přípravu pstruhů v parním hrnci
recept,fotorecept,pstruh,žampiony,mrkev,Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
| cibule | 300 132  | gramů kcal  | |
| mrkev | 200 90  | gramů kcal  | |
| pstruh | 2 ??  | kusy kcal  | |
| sůl | 0 ??  | kcal  | |
| česnek | 0 ??  | kcal  | |
| žampiony | 150 24  | gramů kcal  | 
Recept
1.
pstruh 2 kusy • cibule 300 gramů • česnek • sůl
Pstruhy omyjeme, vyčistíme a naplníme je nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem, osolíme. Spodní parní nádobu parního hrnce vyložíme nakrájenou cibulí, vložíme do ní připravené pstruhy.

2.
žampiony 150 gramů • mrkev 200 gramů
Žampiony omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Do vrchní parní nádoby dáme žampiony s mrkví. Vaříme v péře 25 minut.

Dobrou chuť!





















