Kapr na víně

recept,fotorecept,kapr obecný,brambory,víno bílé suché,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
bobkový list | 3 ?? | kusy kcal | |
brambory | 1000 920 | gramů kcal | |
cibule | 2 ?? | kusy kcal | |
kapr obecný | 0 ?? | kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
sůl zeleninová | 0 ?? | kcal | |
voda | 0 ?? | kcal | |
víno bílé suché | 0.2 164 | litru kcal | |
česnek | 3 17 | stroužky kcal |
Recept
1.
kapr obecný • brambory 1000 gramů • cibule 2 kusy • česnek 3 stroužky • sůl • sůl zeleninová • bobkový list 3 kusy • víno bílé suché 0.2 litru • voda
Na vymazaný pekáč vložíme nasoleného kapra, obložíme bramborami nakrájenými na kolečka, cibulovými kroužky smíchanými se stroužky česneku. Obložíme máslem, jemně posypeme podravkou a podlijeme bílým vínem a vodou podle potřeby.

2.
Dáme zapéct na střední stupeň na 60 minut, během pečení poléváme kapra výpekem.

Dobrou chuť!