RECEPTY

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Jednoduché, lehké a chutné smažené karbanátky z tresky. Místo tresky můžete použít i filet z jiné ryby.

recept,fotorecept,aljašská treska,cibule,Ryby,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

aljašská treska

300

225

gramů

kcal

cibule

100

44

gramů

kcal

mouka polohrubá

100

356

gramů

kcal

olej slunečnicový

1

899

decilitr

kcal

pepř bílý mletý

¼

??

čajové lžičky

kcal

pepř černý mletý

¼

5

čajové lžičky

kcal

petrželová nať

0

??

kcal

strouhanka

200

746

gramů

kcal

sůl

½

0

čajové lžičky

kcal

vejce slepičí

2

176

kusy

kcal

česnek

2

11

kcal

 

Recept

1. 

aljašská treska 300 gramů  petrželová nať

Filet z tresky rozmixujeme s petrželovou natí.

Filet z tresky rozmixujeme s petrželovou natí....

2. 

vejce slepičí 2 kusy  mouka polohrubá 100 gramů  česnek 2 s  cibule 100 gramů  sůl ½ čajové lžičky  pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  strouhanka 200 gramů

Smícháme rozmixovanou tresku, vejce, mouku, prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Ochutíme solí, bílým a černým pepřem. Přidáváme strouhanku, dokud nevznikne tvarovatelné těsto.

Smícháme rozmixovanou tresku, vejce, mouku,...

3. 

Z těsta po kouscích odebíráme a tvarujeme v dlaních karbanátky. Aby se nám těsto nelepilo, použijeme strouhanku nebo mouku.

Z těsta po kouscích odebíráme a tvarujeme v...

4. 

olej slunečnicový 1 decilitr

V pánvi si rozpálíme asi půl centimetru vysokou vrstvu oleje. Opatrně vložíme karbanátky a usmažíme dokřupava z obou stran.

V pánvi si rozpálíme asi půl centimetru...

5. 

Usmažené položíme na ubrousek, který vsákne přebytečný olej.

Usmažené položíme na ubrousek, který vsákne...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit