Treska ve sněhovém těstíčku

Smažená ryba v chutném nadýchanémi těstíčku.
recept,fotorecept,aljašská treska,Ryby
Ryby
Kategorie
Ryby ›Ingredience
Ingredience
aljašská treska | 600 450 | gramů kcal | |
mléko | 80 39 | mililitrů kcal | |
mouka hladká | 100 347 | gramů kcal | |
olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá pálivá | ½ 8 | čajové lžičky kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vaječný bílek | 2 34 | kusy kcal | |
vaječný žloutek | 2 114 | kusy kcal | |
worcester | 15 12 | mililitrů kcal |
Recept
1.
mouka hladká 100 gramů • mléko 80 mililitrů • vaječný žloutek 2 kusy • pepř černý mletý ½ čajové lžičky • paprika červená mletá pálivá ½ čajové lžičky • sůl ½ čajové lžičky
Z uvedených ingrediencí umícháme hladké těsto.



4.
aljašská treska 600 gramů • sůl
Porce rozmrazené nebo čerstvé tresky osolíme. Namočíme do těstíčka ...


6.
Z obou stran osmažíme ...

7.
... a necháme na papírovém ubrousku odsát přebytečný olej.

8.
Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovým salátem.

Dobrou chuť!