svetvemne.cz

Pstruh na žampionech

     

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:   

 

 
 
Citronová šťáva1polévková lžíce
Mouka hladká30gramů
Máslo1polévková lžíce
Olej olivový70mililitrů
Pstruh2kusy
Žampiony200gramů

1. Příprava pstruhů

pstruh 2 ks

Pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Odstraníme žábry, uvnitř i na povrchu posolíme a opepříme.

Příprava pstruhů

2. Obalíme a opečeme

mouka hladká 30 g  olej olivový 70 ml

Obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji z obou stran.

Obalíme a opečeme

3. Žampiony

žampiony 200 g

Žampiony nakrájíme na plátky.

Žampiony

4. Dusíme

citronová šťáva 1 PL  máslo 1 PL

Do pánve přidáme máslo, plátky žampionů a pokapeme citronovou šťávou. Spolu pomalu dusíme 8 minut. Podáváme s vařenými bramborami.

Dusíme

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit