svetvemne.cz

Pstruh na žampionech

    

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:   

 

 
 
citronová šťáva1polévková lžíce
mouka hladká30gramů
máslo1polévková lžíce
olej olivový70mililitrů
pstruh2kusy
žampiony200gramů

1. Příprava pstruhů

pstruh 2 kusy

Pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Odstraníme žábry, uvnitř i na povrchu posolíme a opepříme.

Příprava pstruhů

2. Obalíme a opečeme

mouka hladká 30 gramů  olej olivový 70 mililitrů

Obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji z obou stran.

Obalíme a opečeme

3. Žampiony

žampiony 200 gramů

Žampiony nakrájíme na plátky.

Žampiony

4. Dusíme

citronová šťáva 1 polévková lžíce  máslo 1 polévková lžíce

Do pánve přidáme máslo, plátky žampionů a pokapeme citronovou šťávou. Spolu pomalu dusíme 8 minut. Podáváme s vařenými bramborami.

Dusíme

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit