Křupavé podkovičky z kapra

Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.
recept,fotorecept,kapr - podkovičky,Ryby,Vánoční recepty
Ryby
Ingredience
Ingredience
citronová šťáva | 1 ?? | kus kcal | |
kapr - podkovičky | 6 ?? | kcal | |
mouka hladká | 0 ?? | kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
voda | 0.15 0 | litru kcal |
Recept
1.
kapr - podkovičky 6 ks • citronová šťáva 1 kus
Kapra omyjeme, osušíme a nakrájíme na podkovy. Pokapeme je citronem a necháme odstát.

2.
sůl • pepř černý mletý • paprika červená mletá • mouka hladká • máslo
Podkovy mírně osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce rozmíchané s mletou červenou paprikou a opečeme z obou stran na másle dozlatova.


4.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

Dobrou chuť!