Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.
recept,fotorecept,kapr obecný,smetana kyselá (14-18% tuku),Ryby
Ryby
Kategorie
Ryby ›Ingredience
Ingredience
citron | ½ ?? | kusu kcal | |
kapr obecný | 0 ?? | kcal | |
mouka hladká | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
smetana kyselá (14-18% tuku) | 100 160 | mililitrů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
kapr obecný • sůl • citron ½ kusu • mouka hladká • pepř černý mletý • paprika červená mletá
Kapra omyjeme osušíme a nakrájíme na podkovy. Podkovy nasolíme a pokapeme citronem. V misce zamícháme mouku, pepř a mletou červenou papriku. V této směsi kapra obalíme.

2.
smetana kyselá (14-18% tuku) 100 mililitrů
Plech vyložíme alobalem, na který poklademe podkovy, zalijeme zakysanou smetanou, alobal zavineme a pečeme v rozehřáté troubě 20 minut.

Dobrou chuť!