RECEPTY

Kapr v alobalu

Kapr v alobalu

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

recept,fotorecept,kapr obecný,smetana kyselá (14-18% tuku),Ryby

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Kategorie

Ryby  

 

Ingredience

Ingredience

citron½kusu
kapr obecný-
mouka hladká-
paprika červená mletá-
pepř černý mletý-
smetana kyselá (14-18% tuku)100mililitrů
sůl-

 

Recept

1. 

kapr obecný  sůl  citron ½ kusu  mouka hladká  pepř černý mletý  paprika červená mletá

Kapra omyjeme osušíme a nakrájíme na podkovy. Podkovy nasolíme a pokapeme citronem. V misce zamícháme mouku, pepř a mletou červenou papriku. V této směsi kapra obalíme.

2. 

smetana kyselá (14-18% tuku) 100 mililitrů

Plech vyložíme alobalem, na který poklademe podkovy, zalijeme zakysanou smetanou, alobal zavineme a pečeme v rozehřáté troubě 20 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie