svetvemne.cz

Kapr v alobalu

    

Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:   

 

 
 

1. 

kapr obecný  sůl  citron ½ kusu  mouka hladká  pepř černý mletý  paprika červená mletá

Kapra omyjeme osušíme a nakrájíme na podkovy. Podkovy nasolíme a pokapeme citronem. V misce zamícháme mouku, pepř a mletou červenou papriku. V této směsi kapra obalíme.

2. 

smetana kyselá (14-18% tuku) 100 mililitrů

Plech vyložíme alobalem, na který poklademe podkovy, zalijeme zakysanou smetanou, alobal zavineme a pečeme v rozehřáté troubě 20 minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit