Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Frankfurtská polévka
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
BEZMASÁ JÍDLA
Hlíva v kurkumové omáčce
Krůtí paprikáš
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Smaženice s liškami
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Hovězí koložvárské zelí
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Kávový zákusek
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
KOLÁČE
Tvarohový sypaný koláč
Křehký tvarohový šnek
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit