Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Frankfurtská polévka
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
BEZMASÁ JÍDLA
Hlíva v kurkumové omáčce
Krůtí paprikáš
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Smaženice s liškami
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Hovězí koložvárské zelí
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie