Smaženice s liškami

Letní pochoutka s čerstvými sezónními houbami na paprice, cibulce a mrkvi s vajíčkem.
recept,fotorecept,vejce slepičí,houby lišky,Vajíčkové snídaně,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vajíčkové snídaně
Ingredience
Ingredience
koření římský kmín mletý - jeera | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
cibule | 100 44 | gramů kcal | |
houby lišky | 150 47 | gramů kcal | |
mrkev | 50 23 | gramů kcal | |
olej řepkový | 2 270 | polévkové lžíce kcal | |
paprika Padron (na pečení) | 50 13 | gramů kcal | |
paprika červená mletá | ¼ 4 | čajové lžičky kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 4 352 | kusy kcal |
Recept
1. Příprava mořidla
mrkev 50 gramů • paprika Padron (na pečení) 50 gramů • cibule 100 gramů
Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme.



4.
pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • koření římský kmín mletý - jeera ¼ čajové lžičky • paprika červená mletá ¼ čajové lžičky • sůl ¼ čajové lžičky
Houby přidáme k zelenině a pokračujeme v smažení a míchání do zlatova. Dochutíme solí a pepřem.


Dobrou chuť!