Hemenex

Variabilní snídaňová pochoutka vhodná i na večeři. Obměny chutí získáme změnou druhu použitých uzenin.
recept,fotorecept,cibule,uzenina,vejce slepičí,Vajíčkové snídaně,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Vajíčkové snídaně
Ingredience
Ingredience
cibule | 50 22 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 1 135 | polévková lžíce kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
uzenina | 150 525 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 6 528 | kcal |
Recept
1.
olej slunečnicový 1 polévková lžíce • cibule 50 gramů
Na oleji zlehka opečeme na tenká kolečka nakrájenou cibuli.

2.
uzenina 150 gramů
Přidáme na hrubo nastrouhaný salám, případně nakrájený na tenká kolečka. Dvě minutky osmažíme, nemícháme.

3.
vejce slepičí 6 ks • sůl ¼ čajové lžičky
Na salám nalijeme rozklepnutá vajíčka a posolíme. Pod pokličkou 3-5 minut zapečeme, dokud vajíčka neztuhnou.

Dobrou chuť!