Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v čočkové omáčce
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Smaženice s liškami
TĚSTOVINY
Těstoviny s liškami a lososem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
Kofty z červené řepy
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Červená čočka se špenátem
Květák s indickým kořením
HLAVNÍ JÍDLA
Paprikáš z lesních hub
Čočkovo-dýňové kari
Hrachovo špenátový prívarok
Pohankové rizoto s fenyklem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit