Paprikáš z lesních hub

Podzimní lahôdka, na které si zaručeně pochutnáte. Doporučujememe podávat s našimi bramborovými noky.
recept,fotorecept,houby lesní,smetana ke šlehání (30-33% tuku),Hlavní jídla,Bezlepkové,Sezónní recepty
Hlavní jídla
Ukuchtil
Počet porcí
4
Hmotnost porce
292 g
Energie porce
377 kcal
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
střední
Ingredience
Ingredience
| koření římský kmín mletý - jeera | ½ 10 | čajové lžičky kcal | |
| cibule | 150 66 | gramů kcal | |
| houby lesní | 500 110 | gramů kcal | |
| olej slunečnicový | 4 540 | polévkové lžíce kcal | |
| pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
| smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 250 778 | mililitrů kcal | |
| sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
| voda | 200 0 | mililitrů kcal |
Recept

2.
cibule 150 gramů • olej slunečnicový 4 polévkové lžíce • koření římský kmín mletý - jeera ½ čajové lžičky • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky
Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Přisypeme kmín a pepř.



5.
... a pod pokličkou dusíme 15-20 minut doměkka.


Dobrou chuť!























