RECEPTY

Pařížský krém s čokoládou

Pařížský krém s čokoládou

Trvanlivý krém na zákusky, dorty, do rolád, na ořechové rohlíčky či jako nádivka do dortových oplatek...

recept,fotorecept,smetana ke šlehání (30-33% tuku),čokoláda na vaření,Nezařazené sladké recepty,Bezlepkové

Nezařazené sladké recepty

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cukr moučkový200gramů
máslo200gramů
smetana ke šlehání (30-33% tuku)200mililitrů
čokoláda na vaření200gramů

 

Recept

1. 

smetana ke šlehání (30-33% tuku) 200 mililitrů  čokoláda na vaření 200 gramů

Smetanu zahřejeme (nevaříme) a rozpustíme v ní čokoládu.

2. 

Necháme vychladnout.

3. 

máslo 200 gramů  cukr moučkový 200 gramů

Máslo, zahřáté na pokojovou teplotu, vyšleháme dohladka s cukrem.

4. 

Pomalu přiléváme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a šleháme elektrickým šlehačem...

5. 

... až nám vznikne nadýchaný světlečokoládový krém. Pozor na přešlehání.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie