svetvemne.cz

Pařížský krém s čokoládou

    

Trvanlivý krém na zákusky, dorty, do rolád, na ořechové rohlíčky či jako nádivka do dortových oplatek...

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

smetana ke šlehání (30-33% tuku) 200 mililitrů  čokoláda na vaření 200 gramů

Smetanu zahřejeme (nevaříme) a rozpustíme v ní čokoládu.

2. 

Necháme vychladnout.

3. 

máslo 200 gramů  cukr práškový 200 gramů

Máslo, zahřáté na pokojovou teplotu, vyšleháme dohladka s cukrem.

4. 

Pomalu přiléváme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a šleháme elektrickým šlehačem...

5. 

... až nám vznikne nadýchaný světlečokoládový krém. Pozor na přešlehání.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit