Frankfurtská polévka
Klasická, tradiční oblíbená polévka.
recept,fotorecept,párky frankfurtské,Masové polévky
Masové polévky
Kategorie
Masové polévky
Ingredience
Ingredience
brambory | 600 | gramů | |
cibule | 150 | gramů | |
majoránka | - | ||
mouka hladká | 80 | gramů | |
paprika červená mletá | 3 | čajové lžičky | |
párky frankfurtské | 300 | gramů | |
sádlo | 60 | gramů | |
voda | 1.8 | litru | |
česnek | 2 | stroužky |
Recept
5.
voda 1.8 litru
... zalijeme vodou a metličkou dobře rozmícháme. Jíšku vaříme za častého míchání 10 minut.
6.
K jíšce přidáme brambory, a uvaříme je doměkka (10 minut). Polévku osolíme a občas promícháváme.
8.
Přidáme je do polévky a 10 minut povaříme.
Dobrou chuť!