RECEPTY

Kachní polévka

Kachní polévka

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Sezónní dobrota gulášového typu nasytí a zahřeje v chladnějších podzimních dnech.

recept,fotorecept,kachní stehna ,cibule,brambory,mrkev,petržel s natí ,žampiony,Masové polévky,,Bezlepkové,Bezlaktózové

Masové polévky

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

bobkový list1kus
brambory150gramů
cibule250gramů
kachní stehna 800gramů
koření nové¼čajové lžičky
mrkev250gramů
olej olivový2polévkové lžíce
paprika80gramů
paprika červená mletá2čajové lžičky
pepř černý mletý½čajové lžičky
petržel s natí 250gramů
sůl1čajová lžička
voda2litry
žampiony250gramů

 

Recept

1. 

olej olivový 2 polévkové lžíce  kachní stehna  800 gramů

Na oleji z obou stran po 10 min. osmažíme kachní stehna dohněda. Stehna vyjmeme z oleje na talíř.

Na oleji z obou stran po 10 min. osmažíme...

2. 

cibule 250 gramů  paprika 80 gramů

Ve výpeku ze stehen ve větším hrnci osmažíme dohněda najemno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájenou papriku.

Ve výpeku ze stehen ve větším hrnci osmažíme...

3. 

brambory 150 gramů  voda 2 litry  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  sůl 1 čajová lžička  bobkový list 1 kus  koření nové ¼ čajové lžičky  paprika červená mletá 2 čajové lžičky

Do hrnce vrátíme předsmažená stehna a nadrobno nakrájené brambory. Přelijeme vodou, okořeníme a vaříme přikryté 30 minut za mírného varu.

4. 

mrkev 250 gramů  petržel s natí  250 gramů

Do hrnce přidáme na půlkolečka nakrájenou mrkev, petržel a nasekanou petrželku. Vaříme dalších 30 minut.

Do hrnce přidáme na půlkolečka nakrájenou...

5. 

žampiony 250 gramů

Vyndáme z polévky kachní stehna a obereme z nich maso. Nakrájíme ho na menší kousky a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme také na čtvrtky nakrájené žampiony a vaříme posledních 30 minut.

Vyndáme z polévky kachní stehna a obereme z...

6. 

Před dovařením dochutíme solí a případně pepřem. Servírujeme s jogurtem, nebo zakysanou smetanou a čerstvou petrželkou.

Před dovařením dochutíme solí a případně...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit