Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v čočkové omáčce
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Čočkový masala dál
Vegetariánská plněná paprika
MASOVÉ POLÉVKY
Kapustnice z hovězím masem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Tmavá fazolová polévka
RÝŽE
Špenátová rýže
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Smažené kořeněné brambory s cibulí
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
Bílá fazolová polévka
Maďarský guláš
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
Ovarová polévka
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát Coleslaw
Karbanátky z červeného zelí
Ovesné lívance s jablky
VEPŘOVÉ MASO
Mexické soté
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit