Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v čočkové omáčce
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Čočkový masala dál
Vegetariánská plněná paprika
MASOVÉ POLÉVKY
Kapustnice z hovězím masem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Tmavá fazolová polévka
RÝŽE
Špenátová rýže
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Smažené kořeněné brambory s cibulí
ZVĚŘINA
Guláš z divočáka s brusinkami
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit