Guláš z divočáka s brusinkami

Výborný guláš pro milovníky zvěřiny.
recept,fotorecept,divočák - stehno,brusinky sušené,Zvěřina,Bezlaktózové,Bezlepkové
Zvěřina
Ingredience
Ingredience
bobkový list | 5 ?? | kcal | |
brusinky sušené | 150 377 | gramů kcal | |
cibule | 1.5 660 | kilogram kcal | |
divočák - stehno | 1.5 ?? | kilogram kcal | |
koření na zvěřinu | 2 ?? | čajové lžičky kcal | |
paprika červená mletá | 2 32 | čajové lžičky kcal | |
pepř černý celé | 10 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | 1 17 | čajová lžička kcal | |
sádlo | 125 1120 | gramů kcal | |
sůl | 2 0 | čajové lžičky kcal | |
voda | 4.5 9945 | litru kcal |
Recept


3.
... a nakrájíme na kostičky.


5.
koření na zvěřinu 2 čajové lžičky • pepř černý mletý 1 čajová lžička • pepř černý celé 10 ks
Přidáme maso, až se maso zatáhne stáhneme kotlík z ohně, přidáme koření...

6.
paprika červená mletá 2 čajové lžičky • bobkový list 5 ks • sůl 2 čajové lžičky
... papriku, bobkový list a sůl. Promícháme.

7.
voda 4.5 litru • brusinky sušené 150 gramů
Zalejeme horkou vodou, přisypeme brusinky a za občasného míchání vaříme do změknutí masa (asi 2-2,5 hodiny). Za tu dobu se část vody odpaří a díky cibuli guláš přiměřeně zhoustne.

Dobrou chuť!