RECEPTY

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí steak v pivním těstíčku

Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s bramborovými přílohami.

recept,fotorecept,pivo světlé,žraločí steak,Ryby,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

koření na ryby1.5čajové lžičky
mouka hladká100gramů
olej řepkový-
pivo světlé100mililitrů
sůl-
vaječný bílek2kusy
žraločí steak900gramů

 

Recept

1. 

mouka hladká 100 gramů  koření na ryby 1.5 čajové lžičky  sůl  vaječný bílek 2 kusy  pivo světlé 100 mililitrů

Žraločí steaky rozmrazíme, omyjeme a osušíme. Jemně nasolíme. Z vaječných bílků vyšleháme tuhý sníh. Mouku smícháme s kořením na ryby...

Žraločí steaky rozmrazíme, omyjeme a...

2. 

... a přilijeme a zamícháme pivo.

... a přilijeme a zamícháme pivo....

3. 

Vmícháme sníh z bílků.

Vmícháme sníh z bílků....

4. 

žraločí steak 900 gramů

Steaky namočíme do těstíčka...

Steaky namočíme do těstíčka......

5. 

olej řepkový

... a z obou stran osmažíme na oleji.

... a z obou stran osmažíme na oleji....

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit