RECEPTY

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.

recept,fotorecept,hoki,strouhanka,koření na ryby,Ryby,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Hmotnost porce

331 g

Energie porce

554 kcal

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

hoki

1000

830

gramů

kcal

koření na ryby

2

23

čajové lžičky

kcal

olej slunečnicový

100

899

mililitrů

kcal

strouhanka

100

373

gramů

kcal

sůl

1

0

čajová lžička

kcal

vejce slepičí

1

88

kus

kcal

voda

50

0

mililitrů

kcal

 

Recept

1. Příprava ryby

hoki 1000 gramů

Hoki necháme rozmrazit. Pak odřízneme vrchní a spodní ploutev, rybu stáhneme z kůže a zkontrolujeme její břicho zda má vykuchané všechny vnitřnosti.

Hoki necháme rozmrazit. Pak odřízneme vrchní a...

2. Příprava obalovací směsi

strouhanka 100 gramů  sůl 1 čajová lžička  koření na ryby 2 čajové lžičky  vejce slepičí 1 kus

Do strouhanky nasypeme sůl a kořenící směs na ryby (můžeme do ní nasekat i různé čerstvé bylinky). Vajíčko rozšleháme vidličkou.

Do strouhanky nasypeme sůl a kořenící směs na...

3. Obalíme hoki

Ryby namočíme do vajíčka a pak je z obou stran obalíme v ochucené strouhance.

Ryby namočíme do vajíčka a pak je z obou stran...

4. 

olej slunečnicový 100 mililitrů  voda 50 mililitrů

V pánvi rozehřejeme olej a ryby z každé strany 2 minuty osmahneme. Pak je vložíme do pekáče, zalijeme výpekem a vodou a ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut.

V pánvi rozehřejeme olej a ryby z každé strany...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit