RECEPTY

Candát po provensálsku

Candát po provensálsku

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

recept,fotorecept,candát,provensálske koření,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

brambory

500

460

gramů

kcal

candát

600

487

gramů

kcal

olej olivový

0

??

kcal

olej slunečnicový

0

??

kcal

pepř černý mletý

0

??

kcal

provensálske koření

1

35

polévková lžíce

kcal

pórek

1

??

kus

kcal

slanina uzená

150

837

gramů

kcal

sůl

0

??

kcal

sůl zeleninová

0

??

kcal

voda

2

0

decilitry

kcal

víno bílé polosladké

2

180

decilitry

kcal

 

Recept

1. 

candát 600 gramů  brambory 500 gramů  pórek 1 kus  slanina uzená 150 gramů  provensálske koření 1 polévková lžíce  pepř černý mletý  sůl  sůl zeleninová  olej olivový  olej slunečnicový

Na přípravu budeme potřebovat: filé z candáta, brambory, pórek, slaninu, olej, sůl, pepř, provensálské koření.

Na přípravu budeme potřebovat: filé z...

2. 

Pórek nakrájíme na tenká kolečka, slaninu na nudličky a společně osmahneme na troše oleje.

Pórek nakrájíme na tenká kolečka, slaninu na...

3. 

Candáta vykostíme a upravíme na filé, které osolíme, okořeníme pepřem a posypeme provensálským kořením. Na pekáč vymazaný olivovým olejem poklademe filé z candáta a na tenká kolečka nakrájené brambory. Brambory posypeme podravkou a provensálským kořením.

Candáta vykostíme a upravíme na filé, které...

4. 

víno bílé polosladké 2 decilitry  voda 2 decilitry

Rozložíme osmaženou směs slaniny a pórku, podlijeme trochou vody nebo bílého vína a dáme zapéct na 30 minut.

Rozložíme osmaženou směs slaniny a pórku,...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit