svetvemne.cz

Kalamáry na grilu

    

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
bazalka-lístek
kalamáry600gramů
olej olivový2polévkové lžíce
pepř bílý mletý-
strouhanka1polévková lžíce
sůl-
česnek1

1. 

česnek 1 s

Rozetřeme si stroužek česneku.

2. 

strouhanka 1 polévková lžíce  bazalka  sůl  pepř bílý mletý  olej olivový 2 polévkové lžíce

Připravíme si směs z česneku, strouhanky, bazalky, soli, pepře a olivového oleje.

3. 

kalamáry 600 gramů

Vykuchané a očištěné kalamáry si dobře umyjeme v čisté vodě.

4. 

Kalamáry jemně potřeme strouhankovou směsí a tenkou vrstvičku vetřeme i dovnitř.

5. 

Grilujeme z každé strany po 5 min.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit