RECEPTY

Rybí čipsy

Rybí čipsy

Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.

recept,fotorecept,rybí filé,Ryby,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule sušená2polévkové lžíce
citron1kus
kukuřičná krupice (polenta)60gramů
mouka hladká60gramů
olej olivový1polévková lžíce
rybí filé600gramů
sůl1čajová lžička

 

Recept

1. 

mouka hladká 60 gramů  kukuřičná krupice (polenta) 60 gramů  sůl 1 čajová lžička  cibule sušená 2 polévkové lžíce

Obě mouky smícháme se solí a sušenou cibulí.

2. 

rybí filé 600 gramů

Rybí filé rozmrazíme a opatrně rozebereme na kousky. Můžeme použít i jinou rybu, nejlépe bez kostí, kterou pokrájíme.

3. 

Filé jemně promícháme s připravenou směsí.

4. 

olej olivový 1 polévková lžíce  citron 1 kus

Na grilovací pánev rozetřeme olej, nahřejeme ji a kousky ryb prudce, za opatrného promíchávání osmahneme. Odstavíme z plamene a ryby zalijeme citronovou šťávou.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit