Pečené rybí filé v trojobalu

Změňte způsob úpravy a zkuste si připravit smažené rybí filé jednodušeji a zdravěji. Jeho úprava pečením v troubě je stejně chutná. Podáváme klasicky s bramborovým salátem.
recept,fotorecept,rybí filé,Ryby,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
koření na ryby | 2 23 | čajové lžičky kcal | |
mouka hladká | 4 209 | polévkové lžíce kcal | |
olej řepkový | 3 405 | polévkové lžíce kcal | |
rybí filé | 400 340 | gramů kcal | |
strouhanka | 4 224 | polévkové lžíce kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal |
Recept



5.
olej řepkový 3 polévkové lžíce
Plech potřeme trochou oleje a vložíme obalenou rybu. Zvrchu ji také pokapeme trochou oleje. Dáme péct do vyhřáté trouby na 250 °C.

6.
Pečeme 15 minut a rybu otočíme.

7.
Vložíme zpět do trouby a dopečeme asi 5-10 minut do křupava.

Dobrou chuť!