RECEPTY

Steak z lososa

Steak z lososa

Losos je oblíbený pro výbornou chuť, šťavnaté jemné masíčko a bohaté výživové hodnoty. Jeho příprava je přitom nenáročná a zvládne jím ohromit i kuchař začátečník.

recept,fotorecept,,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

NO PRODUCT TITLE500gramů
pepř bílý mletý-
sůl-

 

Recept

1. 

NO PRODUCT TITLE 500 gramů  pepř bílý mletý  sůl

Lososa s kůží nakrájíme na 200-250 gramové kousky. Osolíme, opepříme a dáme smažit na rozpálenou pánev s trochou oleje. Začneme kůží dolů a po 5 minutách na chvíli otočíme. Nepečeme příliš dlouho, aby se steak nevysušil.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie