RECEPTY

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Chutný recept na marinovaného lososa pro trpělivé.

recept,fotorecept,losos filet,červená řepa,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brandy1polévková lžíce
cukr krystalový1polévková lžíce
kopr2čajové lžičky
losos filet400gramů
sůl2čajové lžičky
červená řepa400gramů

 

Recept

1. 

losos filet 400 gramů

Filet z lososa vložíme do misky tak, aby vyplnil celou plochu dna.

2. 

sůl 2 čajové lžičky  cukr krystalový 1 polévková lžíce  kopr 2 čajové lžičky

Filet posypeme hrubozrnnou solí, krystalovým cukrem a sušeným koprem.

3. 

červená řepa 400 gramů  brandy 1 polévková lžíce

Červenou řepu nastrouháme najemno a v rovnoměrné vrstvě uložíme na filet. Pokapeme s brandy. Misku zavřeme a odložíme do lednice na 3-4 dny.

4. 

Filet opartně očistíme od marinády příborovým nožem.

5. 

Filet naporcujeme a usmažíme na pánvičce dozlatova.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie