RECEPTY

Lososový filet s Gomashio

Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.

recept,fotorecept,losos filet,Gomashio - sezamová sůl,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

Gomashio - sezamová sůl recept1čajová lžička
losos filet300gramů
olej řepkový½polévkové lžíce
pepř černý mletý-
sůl-

 

Recept

1. 

losos filet 300 gramů  olej řepkový ½ polévkové lžíce  sůl  pepř černý mletý

Na pánvi zahřejeme olej, vložíme menší steaky z lososa. Osolíme, opepříme. Lososa obrátíme na jednu stranu, opečeme, přehodíme na druhou stranu a opečeme. Pokud nám olej prská, pánev přikryjeme.

2. 

Gomashio - sezamová sůl recept 1 čajová lžička

Servírujeme s vařenými bramborami posypanými kořením gomashio.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit