Lososový filet s Gomashio
Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.
recept,fotorecept,losos filet,Gomashio - sezamová sůl,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
Gomashio - sezamová sůl recept | 1 | čajová lžička | |
losos filet | 300 | gramů | |
olej řepkový | ½ | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | - | ||
sůl | - |
Recept
1.
losos filet 300 gramů • olej řepkový ½ polévkové lžíce • sůl • pepř černý mletý
Na pánvi zahřejeme olej, vložíme menší steaky z lososa. Osolíme, opepříme. Lososa obrátíme na jednu stranu, opečeme, přehodíme na druhou stranu a opečeme. Pokud nám olej prská, pánev přikryjeme.
2.
Gomashio - sezamová sůl recept 1 čajová lžička
Servírujeme s vařenými bramborami posypanými kořením gomashio.
Dobrou chuť!