Lososový filet s Gomashio

Smažený filet z lososa se slaným sezamovým kořením gomashio.
recept,fotorecept,losos filet,Gomashio - sezamová sůl,Ryby,Bezlaktózové,Bezlepkové
Ryby
Ingredience
Ingredience
| Gomashio - sezamová sůl recept | 1 ??  | čajová lžička kcal  | |
| losos filet | 300 606  | gramů kcal  | |
| olej řepkový | ½ 68  | polévkové lžíce kcal  | |
| pepř černý mletý | 0 ??  | kcal  | |
| sůl | 0 ??  | kcal  | 
Recept
1.
losos filet 300 gramů • olej řepkový ½ polévkové lžíce • sůl • pepř černý mletý
Na pánvi zahřejeme olej, vložíme menší steaky z lososa. Osolíme, opepříme. Lososa obrátíme na jednu stranu, opečeme, přehodíme na druhou stranu a opečeme. Pokud nám olej prská, pánev přikryjeme.

2.
Gomashio - sezamová sůl recept 1 čajová lžička
Servírujeme s vařenými bramborami posypanými kořením gomashio.
Dobrou chuť!






















