Národní kuchyně
Více
RYBY
Žraločí steak v pivním těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové koleno na pivu
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
HOVĚZÍ MASO
Guláš s pivem
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivního těsta
POMAZÁNKY
Pomazánka z pivního sýra
BEZMASÁ JÍDLA
Smažená hlíva v pivním těstíčku
KUŘECÍ MASO
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit