Národní kuchyně
Více
RYBY
Žraločí steak v pivním těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové koleno na pivu
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
HOVĚZÍ MASO
Guláš s pivem
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivního těsta
POMAZÁNKY
Pomazánka z pivního sýra
BEZMASÁ JÍDLA
Smažená hlíva v pivním těstíčku
KUŘECÍ MASO
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Pečený květák
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Zapečené brambory s masem a zeleninou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
ZÁKUSKY
Tvarohové augsburské řezy
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit