Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Žraločí steak v pivním těstíčku
Dada 30 min. nízká
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové koleno na pivu
Dada — střední
Chřest v pivním těstíčku se šunkou
Dada 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Guláš s pivem
Dada 2 h. 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivního těsta
Zuzka — střední
POMAZÁNKY
Pomazánka z pivního sýra
Dada 20 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Smažená hlíva v pivním těstíčku
Dada 45 min. střední
KUŘECÍ MASO
Grilovaná kuřecí stehna v pivní marinádě
Zuzka 20 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Katův šleh - Kaťák
Frankfurtská polévka
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit