RECEPTY

Rybí polévka

Rybí polévka

Lehká rybí polévka z kapra.

recept,fotorecept,kapr obecný,mrkev,smetana ke šlehání (30-33% tuku),Masové polévky,Bezlepkové

Masové polévky

Ukuchtil

Počet porcí

8

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

celer¼kusu
cibule2kusy
kapr obecný-
mrkev4kusy
pepř černý celé-
petržel1kus
smetana ke šlehání (30-33% tuku)200mililitrů
sůl-
sůl zeleninová-
vaječný žloutek1kus

 

Recept

1. 

kapr obecný  mrkev 4 kusy  cibule 2 kusy  petržel 1 kus  celer ¼ kusu  pepř černý celé  sůl  smetana ke šlehání (30-33% tuku) 200 mililitrů  vaječný žloutek 1 kus  sůl zeleninová

Kapra (hlavu, ocas, část masa, může být i celý kapr při vaření pro více lidí) půl hodiny povaříme. Do vývaru přidáme zeleninu, koření, sůl. Na závěr dochutíme sladkou smetanou v níž jsme rozmíchali jeden vaječný žloutek. Přidáme podle chuti podravku a petrželovou nať.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit