Rybí polévka

Lehká rybí polévka z kapra.
recept,fotorecept,kapr obecný,mrkev,smetana ke šlehání (30-33% tuku),Masové polévky,Bezlepkové
Masové polévky
Ingredience
Ingredience
| celer | ¼ ?? | kusu kcal | |
| cibule | 2 ?? | kusy kcal | |
| kapr obecný | 0 ?? | kcal | |
| mrkev | 4 ?? | kusy kcal | |
| pepř černý celé | 0 ?? | kcal | |
| petržel | 1 ?? | kus kcal | |
| smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 200 622 | mililitrů kcal | |
| sůl | 0 ?? | kcal | |
| sůl zeleninová | 0 ?? | kcal | |
| vaječný žloutek | 1 57 | kus kcal |
Recept
1.
kapr obecný • mrkev 4 kusy • cibule 2 kusy • petržel 1 kus • celer ¼ kusu • pepř černý celé • sůl • smetana ke šlehání (30-33% tuku) 200 mililitrů • vaječný žloutek 1 kus • sůl zeleninová
Kapra (hlavu, ocas, část masa, může být i celý kapr při vaření pro více lidí) půl hodiny povaříme. Do vývaru přidáme zeleninu, koření, sůl. Na závěr dochutíme sladkou smetanou v níž jsme rozmíchali jeden vaječný žloutek. Přidáme podle chuti podravku a petrželovou nať.

Dobrou chuť!





















