Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
RÝŽE
Smetanová rýže
Karbanátky s rohlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Kuřecí roláda s nádivkou
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Zapečené těstoviny
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Vařená uzená krkovice
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Tvarohový velikonoční mazanec
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Karbanátky z červeného zelí
Křupavý zeleninový salát
Likérové kostky
Brownie dort s ovocem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Banánový koláč s angreštem a borůvkami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit