Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
RÝŽE
Smetanová rýže
Karbanátky s rohlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Kuřecí roláda s nádivkou
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Zapečené těstoviny
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
TĚSTOVINY
Špecle s pivním sýrem, slaninou a cibulí
Třešňová bublanina
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit