Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
RÝŽE
Smetanová rýže
Karbanátky s rohlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Kuřecí roláda s nádivkou
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Zapečené těstoviny
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Kolečka s ořechovým sněhem
Maková kolečka
Karbanátky z červeného zelí
Arašídové griliášky
CUKROVINKY
Vánoční čokoládové kuličky
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
RYBY
Pečená Tilapie nilská
Telecí vývar se zeleninou
Boršč
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchaná vajíčka se žampiony
Pudinkové hvězdičky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit