Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. střední
RÝŽE
Smetanová rýže
Jurgason 30 min. střední
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
Kuřecí roláda s nádivkou
Jurgason 2 h. nízká
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Zapečené těstoviny
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
ActiFry kuřecí prsa ve slaninovém županu
Jurgason 30 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tvarohový salát s cibulí
Jurgason 20 min. nízká
Actifry labužnické vepřové karbanátky
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Barevné masovo-zeleninové soté
Kuřecí řízky v bramborovém těstíčku
Jurgason 40 min. střední
Pečená vepřová kýta
Plněné vepřové závitky
Jurgason 50 min. střední
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový koláč
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok Hokkaido
Michal 30 min. nízká
Kuřecí nugetky v těstíčku
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit