Gnocchi zapečené s kuřecím masem

Jednodnoduchá příprava rychlého a vydatného oběda, na kterém si jistě pochutnáte.
recept,fotorecept,kuřecí prsa,sýr Gouda,fazolové lusky zelené mražené,Kuřecí maso
Kuřecí maso
Kategorie
Kuřecí maso ›Ingredience
Ingredience
Bramborové Gnocchi alias noky recept | 400 ?? | gramů kcal | |
fazolové lusky zelené mražené | 150 45 | gramů kcal | |
koření grilovací | 1 14 | čajová lžička kcal | |
kuřecí prsa | 300 330 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 1 135 | polévková lžíce kcal | |
pepř černý mletý | 1 17 | čajová lžička kcal | |
slanina uzená | 100 558 | gramů kcal | |
smetana ke šlehání (30-33% tuku) | 200 622 | mililitrů kcal | |
sójová omáčka | 1 21 | polévková lžíce kcal | |
sýr Gouda | 100 356 | gramů kcal | |
sůl zeleninová | 1 0 | čajová lžička kcal | |
česnek | 1 6 | stroužek kcal |
Recept
1.
Bramborové Gnocchi alias noky recept 400 gramů
Gnocchi uvaříme podle návodu z polotovaru nebo si je připravte doma podle receptu, který najdete na naší stránce. Gnocchi propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2.
kuřecí prsa 300 gramů • sójová omáčka 1 polévková lžíce • pepř černý mletý 1 čajová lžička • sůl zeleninová 1 čajová lžička • koření grilovací 1 čajová lžička • olej slunečnicový 1 polévková lžíce
Marinádu si připravíme následovně: ve větší misce smícháme olej, pepř, zeleninovou sůl (vegeta, podravka) grilovací koření a sójovou omáčku. Do marinády vložíme na nudličky pokrájené kuřecí maso, pořádně promícháme a necháme v chladu odstát.


4.
K uškvařené slanině přidáme marinované kuřecí maso a zprudka orestujeme. Po orestování odstavíme.

5.
Připravené gnocchi, rovnoměrně rozložíme na menší plech.

6.
Na gnocchi rozložíme orestované maso se slaninou.

7.
sýr Gouda 100 gramů • fazolové lusky zelené mražené 150 gramů • smetana ke šlehání (30-33% tuku) 200 mililitrů • česnek 1 stroužek
Na maso, rovnoměrně rozložíme mrazené zelené fazolky (kdo nemá rád fazolky, může použít svou oblíbenou zeleninu). Vše zalijeme smetanou smíchanou s prolisovaným česnekem. Na závěr nastrouháme polotvrdý sýr, v našem případě sýr Gouda.

8.
Pečeme v rozehřáté troubě asi 20 minut.

9.
Přejeme Dobrou chuť.

Dobrou chuť!