Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Barevné masovo-zeleninové soté
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Těstoviny zapékané s lilkem
Pangasius na bambusových výhoncích
Vepřové řízky na bílém víně
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Pečená vepřová kýta
Tvarohový dezert Míša řezy
KOLÁČE
Hraběnčin koláč
Krémový ořechový zákusek
Hruškový koláč s pudinkem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
Meruňkové koláčky
Velikonoční beránek
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná kaše s pohankou
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie