Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Barevné masovo-zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Jahodové Míša řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
KOLÁČE
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit