Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Barevné masovo-zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit