Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Barevné masovo-zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Pečená vepřová kýta
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Obliž prst
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškotové kakaové těsto
Indické máslové kuře
Banánová střecha
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Tofu v čočkové omáčce
Česnekovo zázvorové kuřecí řízky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit