RECEPTY

Vepřové maso se špagetami

Vepřové maso se špagetami

Chutné vepřové karé, ze kterého nemusí být vždy jen řízek, podávané na špagetách.

recept,fotorecept,vepřové karé,těstoviny - Špagety,fazolové lusky zelené mražené,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

Křen sterilovaný1čajová lžička
fazolové lusky zelené mražené300gramů
hořčice kremžská3čajové lžičky
pepř černý mletý-
sůl-
těstoviny - Špagety300gramů
vepřové karé300gramů
voda1litr

 

Recept

1. 

vepřové karé 300 gramů  těstoviny - Špagety 300 gramů  sůl  pepř černý mletý  Křen sterilovaný 1 čajová lžička  hořčice kremžská 3 čajové lžičky  voda 1 litr

Do velkého hrnce dáme vařit vodu na těstoviny. Vodu osolíme špetkou soli. Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, posolíme a opepříme. Křen smícháme s kremžskou hořčicí. Takto připravenou směsí potřeme kousky vepřového masa.

2. 

Maso na pánvičce bez oleje z jedné a druhé strany rychle osmahneme, aby se zatáhlo. Do vařící vody v hrnci dáme špagety, vaříme je do změknutí. Během vaření špaget si připravíme parní hrnec. Do spodní parní nádoby parního hrnce vložíme orestované kousky vepřového masa.

3. 

fazolové lusky zelené mražené 300 gramů

Do vrchní parní nádoby nasypeme připravené mrazené zelené lusky. Vše spolu paříme 20 minut. Těstoviny podáváme teplé, posypané kousky vepřového a lusky zelených fazolek.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie