Vepřové maso se špagetami
Chutné vepřové karé, ze kterého nemusí být vždy jen řízek, podávané na špagetách.
recept,fotorecept,vepřové karé,těstoviny - Špagety,fazolové lusky zelené mražené,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
Křen sterilovaný | 1 | čajová lžička | |
fazolové lusky zelené mražené | 300 | gramů | |
hořčice kremžská | 3 | čajové lžičky | |
pepř černý mletý | - | ||
sůl | - | ||
těstoviny - Špagety | 300 | gramů | |
vepřové karé | 300 | gramů | |
voda | 1 | litr |
Recept
1.
vepřové karé 300 gramů • těstoviny - Špagety 300 gramů • sůl • pepř černý mletý • Křen sterilovaný 1 čajová lžička • hořčice kremžská 3 čajové lžičky • voda 1 litr
Do velkého hrnce dáme vařit vodu na těstoviny. Vodu osolíme špetkou soli. Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, posolíme a opepříme. Křen smícháme s kremžskou hořčicí. Takto připravenou směsí potřeme kousky vepřového masa.
2.
Maso na pánvičce bez oleje z jedné a druhé strany rychle osmahneme, aby se zatáhlo. Do vařící vody v hrnci dáme špagety, vaříme je do změknutí. Během vaření špaget si připravíme parní hrnec. Do spodní parní nádoby parního hrnce vložíme orestované kousky vepřového masa.
3.
fazolové lusky zelené mražené 300 gramů
Do vrchní parní nádoby nasypeme připravené mrazené zelené lusky. Vše spolu paříme 20 minut. Těstoviny podáváme teplé, posypané kousky vepřového a lusky zelených fazolek.
Dobrou chuť!