svetvemne.cz

Vepřové maso se špagetami

     

Chutné vepřové karé, ze kterého nemusí být vždy jen řízek, podávané na špagetách.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

vepřové karé 300 g  těstoviny - Špagety 300 g  sůl  pepř černý mletý  Křen sterilovaný 1 ČL  hořčice kremžská 3 ČL  voda 1 l

Do velkého hrnce dáme vařit vodu na těstoviny. Vodu osolíme špetkou soli. Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, posolíme a opepříme. Křen smícháme s kremžskou hořčicí. Takto připravenou směsí potřeme kousky vepřového masa.

2. 

Maso na pánvičce bez oleje z jedné a druhé strany rychle osmahneme, aby se zatáhlo. Do vařící vody v hrnci dáme špagety, vaříme je do změknutí. Během vaření špaget si připravíme parní hrnec. Do spodní parní nádoby parního hrnce vložíme orestované kousky vepřového masa.

3. 

fazolové lusky zelené mražené 300 g

Do vrchní parní nádoby nasypeme připravené mrazené zelené lusky. Vše spolu paříme 20 minut. Těstoviny podáváme teplé, posypané kousky vepřového a lusky zelených fazolek.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit