RECEPTY

Kari prsa se zelenými fazolovými lusky

Kari prsa se zelenými fazolovými lusky

Recept na přípravu kuřecích prsou v parním hrnci.

recept,fotorecept,kuřecí prsa,fazolové lusky zelené mražené,Kuřecí maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Kuřecí maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

fazolové lusky zelené mražené250gramů
koření kari-
kuřecí prsa500gramů

 

Recept

1. 

kuřecí prsa 500 gramů  koření kari  fazolové lusky zelené mražené 250 gramů

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na řízky. Posypeme je kořením a koření rovnoměrně rozetřeme. Fazolové lusky opláchneme pod tekoucí vodou, necháme okapat na sítku.

2. 

Řízky vložíme do spodní nádoby parního hrnce. Do druhé nádoby nasypeme fazolové lusky. Vše spolu paříme 30 minut.

3. 

Řízky servírujeme na talíři jemně pokapané sójovou omáčkou.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie