Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
Jurgason 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Jurgason 25 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Plněné vepřové závitky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Škvarkoví šneci
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie