Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
Zobrazit recept
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
Jurgason 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Jurgason 25 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit