Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
Zobrazit recept
Barevné masovo-zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízká
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
Jurgason 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Jurgason 25 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Pangasius na bambusových výhoncích
Dada 45 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Sépie na grilu
Vepřové maso v alobalu
Květák v mandžuské omáčce
Celerový salát s ananasem
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusek s tvarohem
Salát Caprese
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit