RECEPTY

Vepřové řízky na bílém víně

Vepřové řízky na bílém víně

Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.

recept,fotorecept,vepřové karé,víno bílé suché,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

fazolové lusky zelené mražené200gramů
kmín drcený-
mrkev250gramů
sůl-
vepřové karé400gramů
víno bílé suché100mililitrů

 

Recept

1. 

vepřové karé 400 gramů  kmín drcený  sůl

3 umyté, osolené vepřové řízky okořeníme drceným kmínem a opečeme na pánvi bez tuku ze všech stran tak, aby se maso zatáhlo.

2. 

víno bílé suché 100 mililitrů

Řízky vložíme do spodní parní nádoby. Do misky na vodu vlijeme vodu smíchanou s vínem. Řízky necháme pařit 30 minut.

3. 

fazolové lusky zelené mražené 200 gramů  mrkev 250 gramů

Po 30 minutách do vrchní nádoby nakrájíme na kolečka čerstvou mrkvou, přidáme mražené zelené fazolové lusky. Spolu s masem paříme ještě 20 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie