RECEPTY

Vepřové řízky na bílém víně

Vepřové řízky na bílém víně

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.

recept,fotorecept,vepřové karé,víno bílé suché,Vepřové maso,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

fazolové lusky zelené mražené

200

60

gramů

kcal

kmín drcený

0

??

kcal

mrkev

250

113

gramů

kcal

sůl

0

??

kcal

vepřové karé

400

580

gramů

kcal

víno bílé suché

100

82

mililitrů

kcal

 

Recept

1. 

vepřové karé 400 gramů  kmín drcený  sůl

3 umyté, osolené vepřové řízky okořeníme drceným kmínem a opečeme na pánvi bez tuku ze všech stran tak, aby se maso zatáhlo.

2. 

víno bílé suché 100 mililitrů

Řízky vložíme do spodní parní nádoby. Do misky na vodu vlijeme vodu smíchanou s vínem. Řízky necháme pařit 30 minut.

3. 

fazolové lusky zelené mražené 200 gramů  mrkev 250 gramů

Po 30 minutách do vrchní nádoby nakrájíme na kolečka čerstvou mrkvou, přidáme mražené zelené fazolové lusky. Spolu s masem paříme ještě 20 minut.

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit