Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Vepřové maso na houbách
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dušené vepřové maso na houbách
Klasické vepřové řízky
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Vepřové řízky se švestkovými povidly
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vařená uzená krkovice
Špaldové perníky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Medvědí tlapky
Ořechové křupavé kostky
Kaštanové medvědí tlapky
KOLÁČE
Jablečný koláč se skořicí
Tvarohový krémeš
Čevapčiči
MUFFINY
Čokoládové muffiny
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit