Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Vepřové maso na houbách
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dušené vepřové maso na houbách
Klasické vepřové řízky
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Vepřové řízky se švestkovými povidly
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit