Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Vepřové maso na houbách
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dušené vepřové maso na houbách
Klasické vepřové řízky
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie