Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Vepřové maso na houbách
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dušené vepřové maso na houbách
Klasické vepřové řízky
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit