Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
Dušené vepřové maso na houbách
Dada 60 min. nízká
Klasické vepřové řízky
Dada — nízká
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Zuzka — nízká
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Makovo-jablečný koláč
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit