Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
Dušené vepřové maso na houbách
Dada 60 min. nízká
Klasické vepřové řízky
Dada — nízká
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Zuzka — nízká
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit