Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Pečené karé se švestkami
Dada 2 h. nízká
Dušené vepřové maso na houbách
Dada 60 min. nízká
Klasické vepřové řízky
Dada — nízká
Živánská v parním hrnci
Vepřové maso se špagetami
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
Marinované vepřové steaky se slaninou
Obráceně vepřové řízky
Zuzka — nízká
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit