Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Ossobuco - dušená telecí kližka
Holandská omáčka
Hermelín ve vinném těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit