Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Ossobuco - dušená telecí kližka
Holandská omáčka
Hermelín ve vinném těstíčku
Grenadýrský pochod
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
CUKROVINKY
Kokosový kmen
Kolečka s ořechovým sněhem
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Brynzové tyčinky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Medová srdíčka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové strouhání
Ořechová kolečka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie