Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Ossobuco - dušená telecí kližka
Holandská omáčka
Hermelín ve vinném těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Kávový zákusek
Žloutkové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
KOLÁČE
Tvarohový sypaný koláč
Křehký tvarohový šnek
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit