Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Ossobuco - dušená telecí kližka
Holandská omáčka
Hermelín ve vinném těstíčku
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Tvarohovo-meruňkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit