Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
Michal 25 min. střední
Zobrazit recept
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Dada 45 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
Dada — střední
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
Dada 1 h. 30 min. střední
RIZOTO
Chřestové rizoto
Michal 30 min. střední
Houbové rizoto s liškami
Michal 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
Holandská omáčka
Michal 15 min. nízká
Hermelín ve vinném těstíčku
Dada 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
RYBY
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Šafránové rizoto
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
Medový krémeš
KOLÁČE
Strouhaný koláč s tvarohem
Makovo jablečný koláč
Krémové kakaové řezy
Pařížské rohlíčky
Šuhajdy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená dýně
Jahodový sypaný koláč
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Domácí vanilkový cukr
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit