Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
Michal 25 min. střední
Zobrazit recept
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
Dada 45 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční vinné věnečky
Dada — střední
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
Dada 1 h. 30 min. střední
RIZOTO
Chřestové rizoto
Michal 30 min. střední
Houbové rizoto s liškami
Michal 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
Holandská omáčka
Michal 15 min. nízká
Hermelín ve vinném těstíčku
Dada 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky na bílém víně
Zuzka 50 min. nízká
RYBY
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Šafránové rizoto
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Klasické obložené chlebíčky
Vepřový závitek s cuketou
ZÁKUSKY
Rumový ořechovo-kakaový řez
KOLÁČE
Tvarohová vosí hnízda
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
Boloňské špagety
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
Pudinková vosí hnízda
Hráškové rizoto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit