Hermelín ve vinném těstíčku

Rychlý a jednoduchý recept na přípravu chutného hermelínu.
recept,fotorecept,víno bílé suché,mouka hladká,sýr Hermelín,Bezmasá jídla
Bezmasá jídla
Kategorie
Bezmasá jídla ›Ingredience
Ingredience
mouka hladká | 2 105 | polévkové lžíce kcal | |
olej slunečnicový | 0 ?? | kcal | |
sýr Hermelín | 2 ?? | kusy kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal | |
víno bílé suché | 50 41 | mililitrů kcal |
Recept
1.
víno bílé suché 50 mililitrů • vejce slepičí 1 kus • mouka hladká 2 polévkové lžíce • sůl • sýr Hermelín 2 kusy • olej slunečnicový
Z vína, vajíčka, mouky a soli si připravíme hladké těstíčko. Do těstíčka namočíme sýr a rychle ho z obou stran osmažíme v horkém oleji.

2.
Podáváme s vařenými bramborami nebo s lehkým zeleninovým salátem.

Dobrou chuť!