Smažené žampiony

Jednoduché smažené žampiony v trojobalu. Podáváme s bramborami a tatarskou omáčkou.
recept,fotorecept,žampiony,Bezmasá jídla,,Bezlaktózové
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
| brambory | 600 552 | gramů kcal | |
| mouka hladká | 0 ?? | kcal | |
| olej fritovací | 0 ?? | kcal | |
| strouhanka | 0 ?? | kcal | |
| sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
| sůl | 0 ?? | kcal | |
| vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal | |
| žampiony | 500 80 | gramů kcal |
Recept
1.
žampiony 500 gramů • mouka hladká • vejce slepičí 2 kusy • sůl ¼ čajové lžičky • strouhanka
Žampiony očistíme. Obalíme je v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku se solí a ve strouhance.


3.
... a ze všech stran je osmažíme do zlatova. Po usmažení je přendáme na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný olej.

Dobrou chuť!
























