RECEPTY

Kachní játra na hořčici

Kachní játra na hořčici

Jemná kachní játra v hořčicové omáčce.

recept,fotorecept,kachní játra,hořčice plnotučná,Kachní maso,Maso

Kachní maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

střední

Kategorie

Kachní maso  Maso  

 

Ingredience

Ingredience

Domácí bramborové lokše recept-
cibule80gramů
hořčice plnotučná3polévkové lžíce
kachní játra500gramů
mouka hladká1polévková lžíce
máslo-
olej slunečnicový3polévkové lžíce
paprika červená mletá1čajová lžička
pepř černý mletý½čajové lžičky
sůl-
voda250mililitrů

 

Recept

1. 

kachní játra 500 gramů

Játra omyjeme a podle potřeby odblaníme.

2. 

hořčice plnotučná 3 polévkové lžíce

Vložíme je do mísy, přidáme hořčici...

3. 

paprika červená mletá 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky

... papriku, pepř a lehce promícháme.

4. 

mouka hladká 1 polévková lžíce

Posypeme moukou a opět zlehka promícháme.

5. 

cibule 80 gramů  olej slunečnicový 3 polévkové lžíce

Cibuli očistíme, pokrájíme najemno a osmahneme na oleji.

6. 

Přidáme játra, která po zatažení...

7. 

voda 250 mililitrů

... podlijeme vodou. Promícháme.

8. 

sůl

Vaříme pod pokličkou 20 minut. Před podáváním posolíme.

9. 

Domácí bramborové lokše recept  máslo

Jako přílohu můžeme podávat k játrům lokše, zlehka osmažené na másle.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit