Kachní játra v cibulové omáčce
Šťavnatá kachní játra v sladko-slané cibulové omáčce. Porce při servírování posypeme sušenými brusinkami, čímž se zvýrazní jemná sladká chuť pokrmu.
recept,fotorecept,cibule,kachní játra,Kachní maso,Sezónní recepty,Bezlaktózové
Kachní maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 500 | gramů | |
kachní játra | 500 | gramů | |
mouka hladká | 2 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
sádlo kachní | 50 | gramů | |
sůl | 2 | čajové lžičky | |
voda | 250 | mililitrů |
Recept
3.
Přidáme cibuli a osmahneme ji do karamelova.
4.
kachní játra 500 gramů • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Kachní játra omyjeme, podle potřeby odblaníme a přidáme k cibuli. Přisypeme koření, promícháme a 15 minut dusíme pod pokličkou.
6.
voda 250 mililitrů • sůl 2 čajové lžičky
... přilijeme vodu a převaříme. Solíme až těsně před podáváním.
7.
Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.
Dobrou chuť!