Kachní játra v cibulové omáčce

Šťavnatá kachní játra v sladko-slané cibulové omáčce. Porce při servírování posypeme sušenými brusinkami, čímž se zvýrazní jemná sladká chuť pokrmu.
recept,fotorecept,cibule,kachní játra,Kachní maso,Bezlaktózové
Kachní maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 500 220 | gramů kcal | |
kachní játra | 500 2016 | gramů kcal | |
mouka hladká | 2 105 | polévkové lžíce kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
sádlo kachní | 50 449 | gramů kcal | |
sůl | 2 0 | čajové lžičky kcal | |
voda | 250 0 | mililitrů kcal |
Recept


3.
Přidáme cibuli a osmahneme ji do karamelova.

4.
kachní játra 500 gramů • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Kachní játra omyjeme, podle potřeby odblaníme a přidáme k cibuli. Přisypeme koření, promícháme a 15 minut dusíme pod pokličkou.


6.
voda 250 mililitrů • sůl 2 čajové lžičky
... přilijeme vodu a převaříme. Solíme až těsně před podáváním.

7.
Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.

Dobrou chuť!